Yerli ve Milli TOGG heyecanı Zonguldak'ta sürüyor

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yerli ve milli otomobil Togg'u Zonguldak Belediye binası önüne getirerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yerli ve Milli TOGG heyecanı Zonguldak'ta sürüyor
Yayınlanma:

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yerli ve milli otomobil Togg'u Zonguldak Belediye binası önüne getirerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bartın'dan sonra Zonguldak'a getirilen Togg, Zonguldak Belediye binası önünde sergilendi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, milletvekil adayları ve belediye başkanlarının yanı sıra vatandaşlar da Togg'a ilgi gösterdi. Vatandaşlar otomobilin önünde hatıra fotoğrafı çektirerek içini incelemek için sürücü koltuğuna oturdu. Bazı vatandaşlar da bagajı açarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

otomobil.jpg

"25 gün önce yerli ve milli gazımızı sisteme vermiştik. Bugün yerli ve milli akıllı cihazımızı Zonguldak'a getirdik. Geçmişin eski arabaları çok şükür. Devrim arabası bloke olmuştu ama bizim arabamız eskidi. Daha büyük bir devrimle gelin. Hamdolsun gururlu ve mutluyuz. Allah Recep Tayyip Erdoğan'a ve ülkemiz insanına daha fazla hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.

togg.jpg

Belediye Başkanı Alan, şehrin tarihi bir gün yaşadığını ifade ederek, "Çok mutlu, gururlu ve heyecanlıyız. Bugün Zonguldak için tarihi bir gün. 27 Aralık 2019'da sosyal medyada paylaşmıştım. Aynı renk, aynı lisans" Allah binmeyi nasip etti. Ülkemize ve insanımıza hayırlı olsun. Recep Tayyip Erdoğan'a hamdolsun." Araca binen vatandaşlar, "Tek kelime muhteşem. Allah herkese nasip etsin. İnşallah bizde de nasip olur" dediler. Togg'un 67 ZNG 67 plakası dikkat çekti ve gün boyu Zonguldak tabelasının bulunduğu alanda görüntülenmeye devam edecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.