"Kuyu-32" ve "Kuyu-33" operasyonlarında 95 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde gerçekleştirilen "Kuyu-32" ve "Kuyu-33" operasyonlarıyla 8 ayrı organize suç örgütüne yönelik olarak 95 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

"Kuyu-32" ve "Kuyu-33" operasyonlarında 95 şüpheli yakalandı
Yayınlanma:

Yerlikaya, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Sakarya, Gaziantep, Bursa ve Siirt'te öne çıkan isimlerin elebaşılığını yaptığı örgütlere yönelik planlı operasyonlar düzenlendiğini belirtti. Operasyonlar sonucunda 95 organize suç örgütü üyesi şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, "Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun, organize suç örgütlerini çökerteceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, operasyonlarda 24 ruhsatsız tabanca, 11 ruhsatsız tüfek, 1 otomatik tabanca, 9 kesici delici alet, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve çok sayıda çek ile senet ele geçirildiğini de ekledi. Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve başarılı operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.