Muharram İnce, Millet İttifakı'na açtı ağzını yumdu gözünü!

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçime sayılı günler kala açtı ağzını yumdu gözünü! Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı'nı sert sözlerle hedef aldı.

Muharram İnce, Millet İttifakı'na açtı ağzını yumdu gözünü!
Yayınlanma:

Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı'nı sert sözlerle hedef aldı.

İnce, "CHP belediyelerinden, parti genel merkeziden beslenen troller ve gazeteci görünümlü beslemeler FETÖ ve PKK hesapları ile yarışır halde bize iftira atma yarışına girmişler." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'na son defa seslendiğini söyleyen İnce, "Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama" dedi.

"İŞİ GÜCÜ BIRAKIR MASKELERİNİZİ TEK TEK DÜŞÜRÜRÜM"

İnce, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bu iki turlu bir seçimdir. İkinci tura kim kalırsa birbirimizin seçmenlerinin oyuna talip olacağız. Bizi kırmayın, biz de sizi kırmayalım dedim. Trollerinizi susturun, iftiralarınıza cevap vermekten yorulduk dedim. Sesimizi duyan yok. Her gün yeni bir iftira, yeni bir troll saldırısı ile karşılaşıyoruz. FETÖ’nün ve PKK’nın ne kadar sosyal medya trollü varsa bize saldırıyor, iftira atıyor. CHP belediyelerinden, parti genel merkeziden beslenen troller ve gazeteci görünümlü beslemeler FETÖ ve PKK hesapları ile yarışır halde bize iftira atma yarışına girmişler. Buradan son defa Millet İttifakı'nın bileşenlerine sesleniyorum. Ya bu alçak müfterilere engel olursunuz ya da işi gücü bırakır maskelerinizi tek tek düşürürüm. Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama!"

muharrem-ince.jpg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.