Hakan Çalhanoğlu: “İnsanlarımızı sokakta görmek bizi daha çok mutlu ediyor”

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmelerinin sevincini ve maçın detaylarını açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu: “İnsanlarımızı sokakta görmek bizi daha çok mutlu ediyor”
Yayınlanma:

Çeyrek finale kalmalarının takımı çok mutlu ettiğini belirten Çalhanoğlu, takımın maça nasıl hazırlandığını ve sahada gösterdikleri performansı övdü. "Takımı tebrik ediyorum. Bizim havamız, maça hazırlanmamız, her zaman yüzde 100 çalışıyoruz. Bunu da sahada gösterdik, yansıttık. Çok mutluyuz. Eminim ülkemiz de mutludur. İnsanlarımızı, taraftarlarımızı sokakta görmek bizi daha çok mutlu ediyor. İnşallah böyle devam edeceğiz." dedi.

Berlin'de oynayacakları Hollanda maçına da değinen Çalhanoğlu, Türk taraftarların oluşturacağı atmosferden bahsederek, "Çok güzel bir gün olacağını düşünüyorum. Her statta olduğu gibi Berlin’de de ev sahibi olacağız. Ondan hiç şüphem yok. O maça dört günümüz var. İyi hazırlanacağız. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Maçın içerisinde olan gayreti sahaya yansıttık. Bu istek ve arzuyla istediğimiz gibi oynarsak sonuçları da alırız." şeklinde konuştu.

Önceki hazırlık maçında Avusturya'ya karşı aldıkları yenilgiye de değinen milli oyuncu, "Rövanşımızı aldık. Bütün oyuncuları duydunuz, herkesin içinde hala yara vardı. Onu da bugün sahada gösterdik. Emindik de alacağımızdan çünkü herkes çok istekliydi. Bu maçı kazanmak istedik. Bunu başardığımız için de ayrı mutluyum." ifadelerini kullandı.

Son olarak, maça çıkmadan önce yaptığı motivasyon konuşmasına da değinen Çalhanoğlu, "Ben genelde sahaya çıkmadan önce konuşurum. Orada her zaman toplanırız. Onları motive etmeye çalıştım. Burada tabii ki taktik veya teknikten ziyade daha çok 2008 ruhu ortaya çıksın diye bir motivasyon konuşması yaptım. O da aramızda kalsın." şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.