Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, milli maç heyecanına ortak oldu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, binlerce Ankaralı vatandaş Türkiye - Avusturya maçını Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda izledi. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de milli maç heyecanına ortak oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, milli maç heyecanına ortak oldu
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile karşılaştığı maç için Başkent Millet Bahçesi’nde dev ekran kurarak futbolseverlere büyük bir maç deneyimi sundu. Binlerce Ankaralı, Türkiye'nin zaferi için coşkuyla destek verdi ve milli maç heyecanını en üst seviyede yaşadı. Maç boyunca Türk bayraklarıyla donatılan alanda, alkış ve tezahüratlar eksik olmadı.

altindag-milli-mac-cosku-2024-1.jpg

A Milli Futbol Takımı, mücadeleyi 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırırken, Başkan Tiryaki ve maçı izleyen vatandaşlar galibiyet sevincini birlikte yaşadılar.

altindag-milli-mac-cosku-2024-4.jpg

Başkan Veysel Tiryaki, milli takımın başarısını kutlayarak, şöyle konuştu:

“A Milli Futbol Takımımızın Avusturya maçını, Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda vatandaşlarımızla birlikte izledik. Bu coşkuyu Ankaralı hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak gurur vericiydi. Milli takımımızın galibiyetiyle birlikte büyük bir sevinç yaşadık. Bu coşkuya katılan, sevincimize ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

Başkan Tiryaki, “Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan Milli Takımımızı yürekten kutluyorum. Futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Tebrikler bizim çocuklar…” diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.