Altındağ'da temizlik çalışmaları devam ediyor

Altındağ’da temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altındağ Belediyesinin temizlik ekipleri, ilçedeki tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Altındağ'da temizlik çalışmaları devam ediyor
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatıyla başlatılan temizlik seferberliği, Altındağlıların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam sürmeleri için aralıksız sürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Karacaören Mahallesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Sokak sokak, cadde cadde temizlenen Karacaören Mahallesi, pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Ekipler, sokakları süpürdü ve yıkadı. Ayrıca, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yapıldı.

altindag3.jpg

“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE İLERLİYOR”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “İlçe genelinde başlattığımız temizlik seferberliği aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz her gün bir mahallede detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar titizlikle ilerliyor. Ayrıca sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yapılıyor” dedi.

Tiryaki, “Mahallelerimizi köşe bucak temizliyor, siz değerli Altındağlı hemşehrilerimize emanet ediyoruz. En güzel temizlik, hiç kirletmemektir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.