Yeni Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu kimdir? Semih Doğanoğlu nereli? Semih Doğanoğlu kaç yaşında?

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara'nın Nallıhan ilçesine Semih Doğanoğlu Kaymakam olarak atandı. Peki Semih Doğanoğlu kimdir? Semih Doğanoğlu nereli? Semih Doğanoğlu kaç yaşında? Semih Doğanoğlu önceki görevleri neler? İşte detaylar...

Yeni Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu kimdir? Semih Doğanoğlu nereli? Semih Doğanoğlu kaç yaşında?
Yayınlanma:

Yeni Kaymakam atama bilgileri Resmi Gazete'de yerini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yapılan atamalar kapsamında Ankara'nın Nallıhan ilçesinin yeni Kaymakamı Semih Doğanoğlu oldu. Peki Semih Doğanoğlu kimdir? Semih Doğanoğlu nereli? Semih Doğanoğlu kaç yaşında? Semih Doğanoğlu eski görevleri nelerdir? İşte detaylar...

SEMİH DOĞANOĞLU KİMDİR?

Semih Doğanoğlu 1988 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Gelibolu'da gören Doğanoğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. Samiye Doğanoğlu ile evli olan Semih Doğanoğlu'nun bir oğlu vardır.

SEMİH DOĞANOĞLU KARİYER HAYATI!

Doğanoğlu kariyer hayatına lisans eğitimi gördüğü sırada Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde memurluk yaparak başladı. Doğanoğlu, 2011 - 2017 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Uzmanı olarak çalıştı.

Semih Doğanoğlu daha sonra Kaymakamlık sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülkiye İdare Amirliği görevine atandı.

Eskişehir'de stajını tamamlayan Doğanoğlu, sırasıyla Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde ve Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Kaymakam Refikliği yaptı. Daha sonra Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevine atandı. Ankara'da teftiş stajını bitiren Doğanoğlu İngiltere Sheffield Üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde ve Kilis'in Polateli ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı.

23 Ağustos 2023 tarihinde Kilis Vali Yardımcılığı görevine getirilen Semih Doğanoğlu, son olarak Ankara'nın Nallıhan ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.