Yenimahalle’de ilaçlama çalışmaları sürüyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Yenimahalle Belediyesi, sinek, böcek ve haşerelerin artışını engellemek için ilaçlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yenimahalle’de ilaçlama çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sulak alanlar başta olmak üzere ilçe genelindeki tüm bölgelere yayılan ilaçlama faaliyetleriyle her gün sokak sokak geziyor. Özellikle Susuz, Karacakaya, Memlik, Yakacık gibi sulak alanların yanı sıra ilçe genelinde yedi adet soğuk sisleme makinası (ULV) kullanılarak sivrisinek ve karasinek türlerinin yayılmasını engelliyor.

Yaz boyunca sürecek olan ilaçlama çalışmaları, Yenimahalle’de huzurlu bir yaz mevsimi geçirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

gvn-7856.jpg

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin, yaz döneminde artan sinek ve haşere sorununu önlemek için yoğun çaba sarf ettiğini söyledi.

Yaşar, "Vatandaşlarımızın da poşetli çöp atarak ve zamanında atarak bu mücadeleye destek olmaları önemli. Sağlıklı ve huzurlu bir yaz geçirmeleri için belediye olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve çevre temizliği için ilçe genelinde etkin bir ilaçlama programı yürüterek, sinek ve haşerelerle mücadelede kararlılığını sürdürüyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.