Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan William Carvalho'ya şok dava! Tecavüz suçlamasıyla ifade verdi...

Beşiktaş'la transfer iddialarında adı geçen Portekizli futbolcu William Carvalho, tecavüz suçlamasıyla soruşturma altına alındı.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan William Carvalho'ya şok dava! Tecavüz suçlamasıyla ifade verdi...
Yayınlanma:

Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’un gelişiyle birlikte transferde Portekizli futbolculara yönelinmişti. İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu William Carvalho da bu isimlerin başında geliyordu.

31 yaşındaki William Carvalho ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz yaz aylarında İspanya'nın Sevilla şehrinde bir otelde 30 yaşındaki bir kadına yönelik cinsel saldırı suçlamasına maruz kalan Carvalho, mahkemede ifade verdi. Suçlamayı reddeden Carvalho, daha önceden tanıdığı söz konusu kadın tarafından suçlandığını belirtti ve verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

16 Ağustos'ta bir dernek aracılığıyla yapılan suç duyurusunun ardından başlatılan soruşturmada, polis ve oteldeki şahitlerin ifadesine göre herhangi bir cinsel saldırı deliline rastlanmadığı iddia edildi.

William Carvalho'nun suçlamaları reddetmesinin ardından olayla ilgili gelişmeler merak edilirken William Carvalho'nun geleceğiyle ilgili belirsizlikler de arttı.

Portekiz A Milli takımını 80 kez giyen ve 5 gol atan William Carvalho, 2018’den beri İspanya’da Real Betis forması giyiyor. Fernando Santos ile milli takımda çok sayıda maça çıkan Carvalho, bu sezon 17 maçta forma giydi ve sahada kaldığı 776 dakikada 3 asist yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.