MKE Ankaragücü, hazırlık maçında Kayserispor’u 3-1 mağlup etti: Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci kadroya alınmadı

MKE Ankaragücü, Kayseri'de gerçekleştirdiği hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Kayserispor’u 3-1 yenerek etkileyici bir performans sergiledi.

MKE Ankaragücü, hazırlık maçında Kayserispor’u 3-1 mağlup etti: Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci kadroya alınmadı
Yayınlanma:

İdeale yakın bir kadro ile sahaya çıkan Ankaragücü'nün ilk 11'i Bahadır, Kitsiou, Mert, Mahmut Tekdemir, Abdurrahim Dursun, Cem Türkmen, Ali Kaan, C. Bassogog, R. Saponara, Garry Rodrigues ve Riad Bajic'ten oluştu.

Maçın 23. dakikasında Riccardo Saponara’nın kalecinin de hatasıyla ağlara giden şutu, Ankaragücü'nün 1-0 öne geçmesini sağladı. İlk yarının sonlarına doğru, 43. dakikada Ali Kaan Güneren’in ceza yayındaki etkili vuruşu, kaptan Garry Rodrigues’in asistiyla sonuçlandı ve ilk yarı 2-0 Ankaragücü'nün üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Ankaragücü teknik direktörü, Mert Çetin’in yerine yeni transfer İsmail Çokçalış’ı ve Saponara’nın yerine Renaldo Cephas’ı oyuna sürdü. 68. dakikada Mehmet Eray Özbek’in frikikten attığı golle Kayserispor, farkı 1’e indirdi. Ancak bu gol, Ankaragücü'nün kontrolünü kaybetmesine neden olmadı.

Maçın 70. dakikasında Renaldo Cephas’ın skoru 3-1’e getiren golü, Ankaragücü'nün galibiyetini pekiştirdi. Son dakikalarda çok sayıda genç oyuncuyu oyuna dahil eden Ankaragücü, hazırlık maçını 3-1 kazanarak yeni sezon öncesi formunu sergiledi.

Bu karşılaşmada yeni transferlerden Mahmut Tekdemir ve Abdurrahim Dursun ilk 11'de sahne alırken, İsmail Çokçalış ve Osman Çelik oyuna sonradan dahil olarak kadronun derinliğini gösterdi.

EFKAN- TOLGA KADRODA YER ALMADI

Ankaragücü'nde durumu belirsiz olan Efkan Bekirooğlu ve Tolga Ciğerci, kampa geç katıldıkları için süre almadı ve saha kenarında maçı yan yana izledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.