Erdal Beşikçioğlu Başkent Üniversitesinin mezuniyet törenine katıldı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Amfi Tiyatrosu'nda Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu başarıyla bitirerek diploma almaya hak kazanan öğrencilerin mezuniyet törenine katıldı.

Erdal Beşikçioğlu Başkent Üniversitesinin mezuniyet törenine katıldı
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkent Üniversitesinin mezuniyet törenine katıldı.

Törene, Başkent Üniversitesinin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve mezunların aileleri de yoğun bir katılım sağladı.

besikcioglu.jpg

Mezuniyet töreninin son gününde kürsüye çıkan Prof. Dr. Haberal, “Hepinizle gurur duyuyorum. Bu yıl 3 bin 170 öğrenci mezun oldu. Bilimle donatılan binlerce genç, Başkentli olmanın ayrıcalığıyla ülkesine eser katmak, hizmet etmek, Türk bayrağını dünyanın her yerinde en üst düzeyde dalgalandırmak için yola çıktı. Eğitim ve sağlıkta sizi başka ülkelere muhtaç etmeyiz, bunu bilesiniz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Konuşmaların ardından, Beşikçioğlu, Türkiye Cumhuriyeti Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, fakültelerini birincilikle bitirerek dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.