Pursaklar’da parklar yenileniyor

Pursaklar Belediyesi, ilçenin doğal yapısını koruyarak ve yeşil alanlarını zenginleştirerek, mevcut park alanlarını modernize etme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar’da parklar yenileniyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, kullanım açısından eskiyen ve sağlıksız hale gelen parkları günümüz standartlarına uygun bir şekilde yenileyerek ilçeye estetik bir dokunuş yapıyor. Son olarak Fetih Parkı'nı baştan sona yenileyen belediye ekipleri, yeni oyun grupları, dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu yolları gibi yeni özelliklerle donatarak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.

4-2.jpg

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Pursaklar'ı yeşil alanlarla donatmak ve ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için kararlılıkla çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda oynayabilecekleri parklar inşa etmeye özen gösterdiklerini aktaran Çetin, "Ailelerimizin dinlenebileceği, çocuklarımızın keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanlar oluşturmak amacıyla deforme olan parkları yeniliyoruz. Yenilenen parklarımızın tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerini koruyarak ve modernize ederek, halkın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmesini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.