Bakan açıkladı: Şehit Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın adliyeye götürülme şekli sonrası polislere soruşturma açıldı mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit edilmesine ilişkin, saldırganın Emniyet’ten adliyeye götürülme şekli hakkında soruşturma açıldığına dair iddiaların asılsız olduğunu kesin bir dille yalanladı.

Bakan açıkladı: Şehit  Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın adliyeye götürülme şekli sonrası polislere soruşturma açıldı mı?
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır!” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, ne İçişleri Bakanlığı, ne Emniyet Genel Müdürlüğü ne de Valilik tarafından bu konuda herhangi bir soruşturma açılmadığını vurgulayarak, “Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır” dedi.

27 yaşında görevi başındayken Şeyda Yılmaz'ı şehit eden silahlı saldırgan, siyah çöp poşetinin içinde hayvan nakil aracıyla adliyeye sevk edilmiş ve bu görüntüler sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.