Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına net mesaj!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında kurmaylarına önemli talimatlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına net mesaj!
Yayınlanma:

Erdoğan, yasama faaliyetlerinin öncelik taşıması gerektiğini vurgulayarak, gündemdeki yasaların tümünün geçirilmesini istedi.

''TATİL İÇİN ACELE ETMEYİN''

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarına yaptığı konuşmada, geçmişteki yoğun çalışma temposunu hatırlatarak, "Eskiden genel kurul sabaha kadar çalışır, öğleyin yeniden açılırdı. Yeni dönemin henüz bir yılı doldu. Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, yasama döneminin ilk yılının dolmasına rağmen, gündemdeki yasaların tamamlanmadan tatile çıkılmaması gerektiğini belirtti. Bu talimat, hükümetin ve partinin öncelikli hedeflerinin yasama faaliyetleri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Toplantıda, Erdoğan'ın bu sözleri kurmayları tarafından dikkatle dinlendi ve çalışmaların bu doğrultuda hızlandırılması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.