Altındağ Belediyesi'nden gençlere açık hava sinema şöleni!

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Ali Ersoy Kütüphanesi’nde Altındağlı gençler ve aileleri açık hava sineması keyfini doyasıya yaşadı.

Altındağ Belediyesi'nden gençlere açık hava sinema şöleni!
Yayınlanma:

Kütüphane bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe 200 kişi katıldı. Sinema gösterimi sırasında katılımcılara mısır ve çay ikramı yapıldı. Etkinlik, gençlerin sınav yorgunluğunu atmalarına yardımcı oldu ve Altındağ Belediyesi’ne ile Başkan Veysel Tiryaki’ye teşekkürlerini sundular.

acikhava.jpg

“KÜTÜPHANEDE BİR AİLE OLDUK”

Ali Ersoy Kütüphanesi üyelerinden Esra Gökçebay, açık havada sinema izlemekten çok memnun kaldığını ifade ederek şunları söyledi: “Kütüphaneyi çok seviyorum. Dönem boyunca sınavlara çalıştığımız kütüphanemizde artık bir aile olduk. Sınavlar bitmesine rağmen buradan ayrılamıyoruz. Kütüphanede yapılan etkinlikler bizi buraya daha çok bağlıyor. Kütüphanenin sadece kitap okumak ve ders çalışmak için gelinen bir yer olmadığını burayla tanıştığımda anladım. Burası evimiz gibi… Kıymetli Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki’ye bize bu imkânları sunduğu ve bizi her daim düşündüğü için çok teşekkür ediyorum.”

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, gençlerin mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: “Altındağlı gençlerimiz sınavlara kütüphanelerimizde hazırlandılar. Yoğun ve yorucu bir sınav maratonunu geride bıraktılar. Artık keyifli anlar yaşamak onların da hakkı… Biz de kıymetli gençlerimiz ve aileleri için açık hava sineması etkinliği düzenledik. Gençlerimizin sınav yorgunluğunu ve stresini atmalarına fayda sağladıysak ne mutlu bize… Genç kardeşlerimize verdiğimiz desteği her alanda sürdüreceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Başarıya giden yolda her daim yanlarında olacağız.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.