DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Pursaklar'da gerçekleşti

Pursaklar Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), geleceğin dünyasına yön verecek yetenekli öğrencileri keşfetmek amacıyla DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı düzenledi.

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Pursaklar'da gerçekleşti
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile, yetenekli öğrencileri ortaya çıkarmak için DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı düzenledi.

''YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Sınavın ilk aşaması olan E-Sınavı ve ikinci aşaması olan çevrimiçi eğitim ve görev tamamlama süreçlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, uygulamalı sınava katılmaya hak kazandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sınav öncesi sınav alanını ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi ve şunları belirtti: "Çocuklarımızın üretkenlik ve merak duygularını canlı şekilde görmek beni son derece mutlu ediyor. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiği DENEYAP Atölyeleri'ne olan ilgileri, yarınlarımız için büyük umut verici."

deneyap.jpg

Çetin ayrıca, Pursaklar'da geleceğin dünyasına yön verecek gençlerin yetiştiğini vurgulayarak, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın en iyi eğitimleri alabilmeleri için yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.