Trump: Tanrı dünyayı kurtarmamı istiyor

Önceki ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna'nın Rusya'nın sınır bölgesi Kursk'ta yürüttüğü operasyonun "3. Dünya Savaşı çıkarabileceği" uyarısını ekleyerek, kendisinin bu savaşı önleyebilecek tek kişi olduğunu savundu.

Trump: Tanrı dünyayı kurtarmamı istiyor
Yayınlanma:

Trump, geçen ayki suikast girişiminden kıl payı kurtulmasını ilahi müdahaleye bağladı.

5 Kasım başkanlık seçiminin Cumhuriyetçi adayı Trump, Dr. Phil olarak tanınan TV sunucusu-psikolog Phil McGraw'a verdiği röportajda, 13 Temmuz'da Pensilvanya'nın Butler kentinde düzenlediği miting sırasında açılan ateşten sağ kurtulmasını "Büyük bir güç" olarak değerlendirdi. Trump, "Aklıma gelen tek şey, tanrının ülkemizi sevdiği ve ülkemizi geri getireceğimizi düşündüğü" dedi ve "Tanrı olmalı. Yani, 20 milyonda birken nasıl şans diyebilirsiniz ki" diye ekledi.

Trump, Demokratların 5 Kasım seçimine aday olarak görevdeki Joe Biden'ın yerine Kamala Harris'i getirmesiyle artık "iyi ve yeni bir rakip" ile karşı karşıya kalacağını belirtti. Seçimi kazanması durumunda, bunun "yukarıda benim kurtarmaya dahil olmamı isteyen inanılmaz bir güç bulunduğu ve belki de bunun ulusu kurtarmaktan daha fazlası, belki de dünyayı kurtarmak olduğu" anlamına geleceğini öne sürdü.

Trump, Biden ve Harris'i geçen ayki suikast girişiminden kısmen sorumlu tuttu. Üst düzey Demokratları, "Gizli Servis açısından uygun personel istihdamını çok zorlaştırmakla" suçladı ve Biden ile Harris'in kendisini "demokrasiye yönelik tehdit" olarak göstermelerinin "suikastçıları veya potansiyel suikastçıları harekete geçirebileceğini" öne sürdü.

Trump, 2020 başkanlık seçimlerinde Biden'a kaybettiğini ve seçimlerin kendisinden çalındığını iddia ederek, Demokratların kalesi Kaliforniya eyaletini aslında kazandığını savundu. "Eğer İsa aşağı inip oy sayıcı olsaydı, Kaliforniya'yı kazanırdım" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.